Sunday, 18 November 2012

Beste Laptops voor studenten 2013

Beste Laptops voor studenten 2013 : Als u op zoek bent naar een student laptop, een laptop voor gebruik op school, en je weet niet wat te kiezen uit de vele laptops die vandaag op de markt, je bent de juiste plaats. Ik schreef dit artikel om u vervolgens door het proces van selectie, zodat je uiteindelijk het kiezen van de beste laptop voor school activiteiten.

Deze laptops moet voldoen aan bepaalde minimumeisen die alle studenten.

Ten eerste, moet u een harde schijf met een fatsoenlijke opslagcapaciteit, zodat u in staat zullen zijn om bestanden die je nodig hebt op te slaan. 500 GB genoeg om al uw documenten en e-boeken die je nodig hebt in de klas en je favoriete film-en muziekbestanden op te slaan. Als uw budget het toelaat, kun je gaan voor de 7200 schijven zijn iets sneller dan de standaard 5400.

Een student laptop moet voldoende aansluitmogelijkheden. De meeste laptops al geleverd met een draadloze netwerkkaart. Een Bluetooth-apparaat is vereist als u bestanden wilt uitwisselen tussen uw mobiele telefoon en laptop over te zetten zonder gebruik van een datakabel. Een kaartlezer is ook nuttig.

Het numerieke toetsenbord is niet nodig, maar het kan een voordeel zijn als je moet, schrijven bijvoorbeeld een project dat vereist u om numerieke gegevens.

Een ander aspect om in gedachten te houden is de levensduur van de batterij. Een dual core processor en grafische kaart zijn voldoende voor standaard computergebruik behoeften van de student en niet trekken te veel stroom van de accu. Een batterij met een levensduur van 4 tot 5 uur kunt u een presentatie te maken in de klas, bewerken van uw document bestanden en surfen op het internet.

U moet ten minste 4 GB RAM-geheugen als u wilt tegelijkertijd meerdere toepassingen, zoals Adobe Photoshop, Microsoft Office, mediaspelers en instant messaging-programma's.

De computer scherm moet zorgen voor een goede zichtbaarheid, zelfs bij fel licht, iets wat handig wanneer u de laptop wilt gebruiken op de campus of een terras waar direct zonlicht kan invloed hebben op de zichtbaarheid van het scherm. Gewoon een scherm 13 tot 14 inch. U kunt ook overwegen kleine laptops 10 inch schermen, ze zijn gemakkelijker om mee te nemen, vaak met een gewicht van minder dan 4 kg.

0 comments:

Post a Comment