Sunday, 18 November 2012

Top 5 Laptops of 2013

Top 5 Laptops of 2013 : High-end laptops zijn precies wat je nodig hebt om desktop prestaties te bieden, zelfs als u op reis bent. Deze laptops zijn niet alleen de beste eigenschappen van dit jaar, maar heeft ook een grote waarde voor uw geld. Hier zijn mijn top 5 lijst van 2012 laptops:

Asus A52F-XA1
Asus A52F de volledige instemming van functies tegen een redelijke prijs. Voor ongeveer $ 899, het heeft een functie waarmee u de controle over welke programma's u kunt laden bij het opstarten vermindert het opstarten, verbetert het geheugen gebruik en verhoogt de snelheid. Maar, zult u wist elk spoor van deze laptop, want het trekt vingerafdrukken snel, en het heeft een resolutie van de webcam zeer laag en is niet gevoelig voor weinig licht. Asus is licht, ongeveer 5,8 kg en dun: 15,2 x 10,2 x 1,4 cm (BxHxD) die perfect geschikt is voor op reis. Het heeft 15,6 LED backlit scherm en werkt in Intel Core i3.

Asus 17-inch gaming laptop
Als u de prestaties en je wilt een laptop die kan spelen de meeste games, Asus 17-inch gaming laptop is waard om te kopen. Het heeft 640 GB 7200 RPM harde schijf en gebruikt ATI 5870 grafische kaart met 1GB DDR5. Het maakt gebruik van een Intel Core i7 perfect voor een gaming laptop uitzonderlijk snel. Deze gaming laptop Asus 17-inch backlit toetsenbord en weegt ongeveer 8 kg.

HP Pavilion
HP Pavilion laptop is een luxe die een grote waarde voor uw geld heeft. Dit is een laptop gemaakt voor studenten en kleine ondernemers, zoals het weegt slechts 7,2 kg. De grootte van het scherm is 14 inch, perfect voor laptop en notebook heeft 500 GB harde schijf 7200-rpm. Gebruikt TrueVision webcam cam heeft een microfoon. Wat uniek is aan HP Pavilion is de vingerafdruklezer, zodat niemand behalve u in staat zullen zijn om de computer te gebruiken.

Acer Aspire
Acer aspire is een budget laptop dat niet ten koste prestaties. Het heeft 250 GB SATA harde schijf 5400 RPM, heeft 3 GB RAM, en loopt 2,20 GHz AMD V Series V120 processor. Hij 8x DVD-RW, en een webcam met geïntegreerde microfoon. Deze laptop weegt ongeveer 15,6 5,74 pond die achter het milieu.

Apple MacBook Pro
Hoewel Apple MacBook is duur, het biedt uitstekende prestaties die alleen Apple kan geven. De processor is een 2,4 GHz Intel Core 2 Duo processor en 4 GB DDR-geheugen 3. Hij weegt ongeveer 8,9 kilo, dat is heel zwaar voor een laptop en heeft een schermgrootte van 13,3 inch. Een leuke functie van Apple MacBook Pro is dat het een toetsenbord met achtergrondverlichting dat u toestaat om de laptop te gebruiken, zelfs in het donker is. Wat ik graag de MacBook Pro is dat het stabiel en veilig dat alle andere laptops die ik hierboven vermeld. Het heeft een paar problemen en de meeste problemen werden aangepakt voordat we klanten kunnen zelfs een knie.

0 comments:

Post a Comment